Skelbimai - Šiaudų kreiktuvas, skleistuvas, pūstuvas SHC 1450 R FLINGK - NAUJAS 2023m
APRAŠYMAS:
KAINA: 15518 €


SHC 1450 R – Šiaudų kreiktuvas, šiaudų pūstuvas, guolaiviečių kreiktuvas, šiaudų barstytuvas FLINGK

Flingk SHC 1450 ir SHC 1450 R šiaudų pūstuvas yra kompaktiškas ir lengvas šiaudų pūstuvas. Mašina specialiai sukurta darbui su nedideliu ratiniu krautuvu arba mažais teleskopiniais krautuvais. SHC tipas turi į kairę pusę platinamą lataką, kuriuo barstymo gylį galima reguliuoti iš salono. SHC R tipas turi lataką, kurį taip pat galima pasukti 275°, kad darbas būtų greitas ir lankstus.

Kaip veikia FLINGK SHC 1450 R modelis?

Hidrauliškai varoma apatinė grandinė stumia šiaudus prie greitai besisukančio volo. Volas atpalaiduoja šiaudus ir tiekia juos į pūstuvą. Šiaudai dozuojami priešpriešiniais peiliais, kurie apsaugo nuo užsikimšimo. Volelis ir grandinė valdomi iš kabinos ir gali būti apverčiami.

Metimo ratas yra su sraigtinėmis mentėmis. Peiliai suformuoti taip, kad būtų kuo efektyviau mesti šiaudus toli, tačiau jiems reikia kuo mažiau energijos. Taip taupomas kuras ir sumažėja dulkių. Mašina nereikalauja priežiūros, nes metimo ratas sumontuotas tiesiai ant hidraulinio variklio.

Volelis ir pūtimo vamzdis valdomi valdymo bloku su vairasvirtėmis iš salono. Valdikliai yra tvirti ir intuityvūs. Papildomai galima įsigyti nuotolinio valdymo pultą belaidžiu ryšiu, kad jį būtų galima greitai ir lengvai pritvirtinti prie bet kurios mašinos.

Šiaudų pūstuvėje gali būti įrengtos papildomos pertvaros šoninėms sienelėms pakelti. Tai sumažina išsiliejimą iki minimumo naudojant aukštus (apvalius) ryšulius. Atvartas virš volelio gali būti reguliuojamas kampu.

Naudojant pasirenkamą spaustuką, rulonas laikomas mašinos viduje. Kai rulonas pakrautas, spaustuką galima nuleisti, kad būtų išvengta išsiliejimo.

Video apie šiaudų pūstuvą, šiaudų kreiktuvą, šiaudų smulkintuvą, šiaudų skleistuvą FLINGK SHC 1450 R

Plačiau http://www.bigtech.lt
KONTAKTAI:
Vardas: Bigtech Miestas: Šilutė Tel. nr.: +37067143233 El. paštas: info@bigtech.lt Svetainė: http://www.bigtech.lt